Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghívó

2010.11.10

Kedves Emberkék!

 

 

Hányadán álltok a súlytalanság kérdésével? És a flakonköltészettel?

 

A mai nap a megszokottnál több telefont bonyolítottunk le báránykölcsönzés témában, és a Youtubon is többet lógtunk, mint ami munkaidőben megengedett. Tervezzük, milyen őrület legyen a könyvbemutatótokon. Egyelőre az tűnik a legszimpatikusabbnak, hogy a Tűzraktérben kialakítunk egy olyan antigravitációs teret, ahol majd mindenki kedvére röpködhet – dresscode: aki szégyenlős, ne jöjjön szoknyában.

A két kötetnek megfelelően két bemutatót tartunk egy napon, de szívesen látunk mindenkit a másik csapat bemutatóján is.

 

 

Mikor?

 

2010. november 18-án. A csengős bemutató 14.00-kor, az ígyvanjólos bemutató 17.00-kor kezdődik.

 

 

Hol?

 

A Tűzraktérben. Budapest, Hegedű utca 3.

www.tuzrakter.hu

 

 

Kinek?

 

Mindenkinek. Várunk minden szerzőt, az anyukákat, apukákat, lelkes nagymamákat, barátokat, barátnőket, a csajomat, a pasimat, a szomszédnéit, a magyartanárom, a matektanárom, Songyabobot és a Godzillát, újságírókat, kritikusokat, híresembereket, lecsúszott francia művészfilm-rendezőket, az ukrán maffiát, ügyeletes álmodozókat, feltörekvő írópalántákat, beszívott bloggereket, leszbikus költőnőket, a csajt a másodikról, kéményseprőket, a területi ügyészt meg még akit van kedvetek elhívni.

 

 

Hogyan?

 

Házibuli-hangulatot idéző flakonköltészet-versenyt hirdetünk: hozhattok bármit, amit enni-inni szeretnétek, de semmin nem lehet márka, csak a Ti leírásotok. Ez lehet recept, vers, óda, novella, ajánló, színdarab, képregény, bulvárcikk, sportközvetítés, színdarab, reklám, vagy amit akartok. Minél ötletesebb egy ásványvíz címkéje, annál jobban szeretjük. Ez vonatkozik a nagymama sütijére is, kivéve, ha a nagymama olyan cuki, hogy őt még a címkénél is jobban szeretjük. A legjobb írások a honlapra is felkerülnek.

 

 

Mi van a nyertesekkel?

 

A bemutatón sokat fogunk tapsolni, meg fütyülni, meg dobolni a lábunkkal. Például megtapsolunk mindenkit, aki nyert, és megnézzük, melyik névhez milyen arc kapcsolódik. Hirdetünk Underground-díjast is: sok novella csak egy hajszállal csúszott le a dobogóról. Ezeket a kiadóból háziként mindenki elolvassa, és megszavazzuk, ki a legjobb.

A bemutatón derül ki a Közönségdíjas is, akit a blogon lévő szerzők közül szavaztok be ti magatok.

Őket is megtapsoljuk.

 

 

Mennyi az annyi?


Mindkét kötet 3250 Ft-ba kerül, de a bemutató napján a szerzők 20% kedvezményt kapnak minden kötet árából. Így Ti a helyszínen 2600 Ft-ért vehetik meg a könyveket.

 

 

Kikérőt adunk-e?

 

Igen. Kérlek, jelezzétek, ha a rendezvény iskolai órátokkal ütközik, és küldünk hivatalos kikérőt. Nincs az a szőrösszívű iskolaigazgató, akinél nem tudunk kimosolyogni titeket a tanítás végéről.

 

 

A Facebookon várunk minden ötletet arra vonatkozóan, hogy mit szeretnétek csinálni a könyvbemutatón. Persze a röpködésen kívül, mert az alap. Kubai kurvák prezentálása nem feltétlenül kivitelezhető, de ha elhívjátok őket, szívesen vesszük a társaságukat. Ezen kívül bármilyen ötlet jó, nincs rossz válasz. Írjatok, hogy tényleg az legyen, amit szeretnétek, elvégre a főszereplők ezen a délutánon Ti vagytok!

 

Ha kérdésetek van: undergroundkiado@gmail.com vagy http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1150486907#!/event.php?eid=143484039030396

 

 

Üdvözlettel:

 

Kata, Gergő, Nusy, Lizi, Eszter